CELEBRITIES MEN’S POINT

Το iPhone σας δεν συνδέεται στο WiFi; Αυτοί είναι οι τρόποι για να το διορθώσετε


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2022

Το iPhone σας δεν συνδέεται στο WiFi; Αυτοί είναι οι τρόποι για να το διορθώσετε
Pexels
Δείτε τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το iPhone που δεν συνδέεται σε WiFi

Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά αλλά το iPhone δεν συνδέεται με το WiFi είναι αρκετά ενοχλητικό. Έτσι συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να δοκιμάσετε πριν από την επισκεψή σας σε κάποιον ειδικό.

Βεβαιωθείτε ότι είστε εντός εμβέλειας

Μπορεί να βρίσκεστε λίγο πιο μακριά από το δρομολογητή WiFi. Μπορεί να μην έχετε την εμβέλεια WiFi που περιμένατε. Αυτό αποσυνδέει γρήγορα το iPhone σας από τα δίκτυα WiFi.

Δείτε αν ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο

Μερικές φορές, το Διαδίκτυο μπορεί να κολλήσει και αυτό μπορεί να προκαλέσει τη μη σύνδεση του iPhone σας στο WiFi. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει πριν, τα iPhone τείνουν να αποσυνδέονται από δίκτυα WiFi που δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Ελέγξτε αν αναβοσβήνει κόκκινη λυχνία στο δρομολογητή στην ετικέτα "LOS" ή "Not Connected". Αυτό σημαίνει ότι ο δρομολογητής σας δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και πρέπει να επικοινωνήσει με τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Jenny.Gr

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή WiFi

Ο δρομολογητής σας μπορεί να απέτυχε να επικοινωνήσει με τον ISP σας για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Επανεκκινήστε το iPhone σας

Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την πιθανότητα το iPhone σας να πάει στραβά με αυτό το πρόβλημα. Ακόμα κι αν δεν έχετε ελπίδα να διορθώσετε το πρόβλημα, επανεκκινήστε το iPhone σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα βοηθήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.