CELEBRITIES MEN’S POINT

H Siri δεν σε ακούει; Δοκίμασε αυτές τις λύσεις


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2023

H Siri δεν σε ακούει; Δοκίμασε αυτές τις λύσεις
Pexels
Αυτές είναι οι πιθανές λύσεις εάν το "Hey Siri" δεν λειτουργεί

Η Siri ήταν πάντα εκεί για σένα και ξαφνικά σταμάτησε; Όχι δεν σου κρατάει μούτρα που δεν απαντά πλέον στις ερωτήσεις σου απλά θέλει λίγο χρόνο για εκείνη (οκ σταματάμε την πλάκα). Η Siri δεν ακούει πια και δεν ενεργοποιείται όταν της μιλάς; Μπορείς απλώς να τσεκάρεις τα παρακάτω βήματα για να την επαναφέρεις στη ζωή!

Αξίζει μια δοκιμή καθώς πιστεύουμε κάτι από αυτά θα δουλέψει.

  • Κάνε restart τη συσκευή σου. Με το restart μπορεί να λυθούν θέματα, όπως η κακή σύνδεση του WiFi, που μπορεί να έχει προκαλέσει δυσλειτουργία στη Siri.
  • Μίλα καθαρά. Αν η Siri δεν μπορεί να σε καταλάβει, τότε πιθανώς δεν ενεργοποιείται. Θα πρέπει να μιλάς δυνατά και καθαρά για να σε ακούσει και να της κάνεις ευθείες ερωτήσεις.
  • Έλεγξε τους περιορισμούς. Μπορεί να έχεις μπλοκάρει κατά λάθος μερικές λειτουργίες της Siri, όπως το να κάνει αναζήτηση στο internet, οπότε τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου και προσπάθησε ξανά.
Jenny.Gr
  • Άνοιξε το Location Services. Η Siri, για να σου πει πώς είναι ο καιρός, πρέπει να ξέρει την τοποθεσία σου.
  • Κάνε update το iOS. Η συσκευή σου χρειάζεται να έχει την τελευταία έκδοση του λογισμικού, η οποία συνήθως λύνει bugs που μπορεί να επηρεάζουν και τη Siri.
  • Έλεγξε τα μικρόφωνα στο κινητό καθώς αν η Siri δεν σε ακούει μπορεί να μην είναι πρόβλημά της, αλλά πρόβλημα των μικροφώνων της συσκευής σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.