CELEBRITIES MEN’S POINT

Μήπως θα δείχνεις πιο hot με ξυρισμένο κεφάλι;


JTeam

11 Μαρτίου 2023

Μήπως θα δείχνεις πιο hot με ξυρισμένο κεφάλι;
@levibentlee
Πάρε για παράδειγμα τον Jason Statham, τον Vin Diesel ή τον Dwayne Johnson. Τους έχεις δει με μαλλιά; (καλύτερα όχι)

Συνήθως οι περισσότεροι άντρες που αποφασίζουν να ξυρίζουν το κεφάλι τους, το κάνουν ως τελευταία επιλογή, εξαιτίας της τριχόπτωσης ή της φαλάκρας. Το θέμα όμως, είναι να μην νιώσεις αμηχανία, καθώς για όλα υπάρχει λύση. Φαίνεται πως το «καραφλό κεφάλι» έχει και αυτό τη δική του γοητεία, πόσο μάλλον και το ξυρισμένο. Τουλάχιστον αν δεν πιστεύεις εμάς, το επιβεβαιώνει και η Telegraph.

Τα παραδείγματα των ηθοποιών σχετικά με το πως ήταν πριν και μετά το ξυρισμένο κεφάλι τους, μιλούν από μόνα τους. Μεταξύ μας, ο Dwayne Johnson, όπως και ο Vin Diesel ή ακόμη και ο Jason Statham (οριακά δεν βλεπόντουσαν). Από τότε που πήραν την απόφαση όμως να ξυρίσουν το κεφάλι τους, απέκτησαν μια άλλη γοητεία, την οποία διατηρούν μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, το συγκεκριμένο look φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα και στις γυναίκες, καθώς παραπέμπει σε «military looks, δηλαδή στον στρατό. Επομένως μήπως αντί να κρύβεις την αραίωση στα μαλλιά σου και αντί να νιώθεις αμήχανα γι' αυτό το τόσο συχνό και φυσιολογικό φαινόμενο, μήπως να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου;

Jenny.Gr
@kai

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.