CELEBRITIES MEN’S POINT

5 συμπτώματα στους άντρες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή


JTeam

5 Ιανουαρίου 2023

5 συμπτώματα στους άντρες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή
Μπορεί να πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα «αθώο σύμπτωμα αλλά αν σου συμβαίνει, καλό είναι να το παρακολουθήσεις

Όσο και αν δεν θες να μπλέξεις με εξετάσεις και γιατρούς, οφείλεις να βάλεις την υγεία σου σε προτεραιότητα και να κάνεις τους τακτικούς ελέγχους που χρειάζονται, προκειμένου να συνεχίσεις να παραμένεις ανέμελος και υγιής. Ποια είναι λοιπόν κάποια από τα συμπτώματα, που θα πρέπει να κοιτάξεις και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους;

Λαχάνιασμα

Το λαχάνιασμα είναι ένα ακόμη σύμπτωμα που μπορεί να σημαίνει ένα σωρό πράγματα για την υγεία σας. Μπορεί να είναι ένα σημάδι που σας προειδοποιεί για επερχόμενη καρδιακή προσβολή ή συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα ή μπορεί να έχετε υπέρταση, οπότε πρέπει να προσέχετε πολύ και σίγουρα να κλείσετε ένα ραντεβού στον γιατρό σας.

Πόνος στον θώρακα

Οι περισσότεροι συνδέουν τον πόνο στον θώρακα με την καρδιακή προσβολή αλλά ο πόνος που νιώθετε, μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία. Μπορεί να είναι προειδοποιητικό σημάδι της στηθάγχης που προκαλείται από μειωμένη ροή αίματος και οξυγόνου στην καρδιά. Δεν είναι ασθένεια αλλά ένα σοβαρό σύμπτωμα που αποτελεί τη βασικότερη εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου.

Ζαλάδα

Η ζαλάδα μπορεί να είναι ένα ύποπτο σημάδι που μπορεί να μην σχετίζεται απλά με κάποια αδιαθεσία. Ο νούμερο ένα λόγος που μπορεί να ζαλίζεστε, είναι επειδή μπορεί να ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιας σοβαρής καρδιακής νόσου.

Στυτική δυσλειτουργία

Πρόσφατη έρευνα έδειξε τη στενή σχέση του ηλεκτρονικού τσιγάρου με τη στυτική δυσλειτουργία, η οποία μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία και το ηθικό σας. Περίπου το 70% των περιπτώσεων των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία, είναι σημάδι μιας άλλης σωματικής κατάστασης που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Οι ασθένεις που συνήθως προκαλούν προβλήματα στη στύση είναι ο διαβήτης, τα καρδιακά προβλήματα, η αθηροσκλήρωση, πρόβλημα στα νεφρά, η σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και αγγειακά προβλήματα.

Αίμα στα ούρα

Το αίμα στα ούρα είναι σίγουρα ένα σύμπτωμα που δεν πρέπει να παραβλέψεις καθώς υποδηλώνει συνήθως καρκίνο του προστάτη ή διογκωμένο προστάτη. Επίσης, μπορεί να δείχνει ότι έχεις πέτρα στα νεφρά και καλό είναι να το ψάξεις πριν να αρχίσετε να αισθάνεστε έντονο πόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.