CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 3 ανδρικά κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το 2023


JTeam

21 Μαρτίου 2023

Τα 3 ανδρικά κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το 2023
Instagram @ykaaar
Tι να προσέξεις πριν το επόμενο ραντεβού στο barber shop

Είναι 2023, αποφάσισες να αλλάξεις κούρεμα και είσαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσεις το στυλ σου - το καταλαβαίνουμε, όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Τα μαλλιά σου είναι κάτι σαν στέμμα, μπορεί να καθορίσει τη διάθεσή σου μέσα στην ημέρα, να επηρεάσει τα vibes σου και, όπως γνωρίζουμε όλοι πια, δεν είναι μόνο τρίχες.

Πριν κλείσεις ραντεβού, δες παρακάτω τα 3 ανδρικά κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε φέτος.

Βuzz cut

Το συγκεκριμένο στυλ αναφέρεται στα κοντοκουρεμένα μαλλιά, που διατηρούν ένα μήκος. Έγινε δημοφιλές μετά την πανδημία, μάλιστα, επειδή οι άνδρες ήθελαν να αφιερώνουν όλο και λιγότερο χρόνο στο styling.

Quiff

Πιο μακριά μπροστά, πιο κοντά πίσω, ακόμη πιο κοντά στα πλάγια - τα μαλλιά έχουν μόνιμα στυλ, όμως καλό είναι να δείξεις μερικές φωτογραφίες στον κομμωτή σου, για να τα κάνει ακριβώς όπως θέλεις.

Taper Fade

Εδώ έχουμε πιο μακριά μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού, τα οποία όλο και κονταίνουν προς τα πίσω και τα πλάγια, ως τον λαιμό. Το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν εκεί το 2022, είναι εδώ το 2023 και προβλέπεται να παραμείνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.