CELEBRITIES MEN’S POINT

Τελικά οι θήκες επηρεάζουν τις μπαταρίες των iPhones;


JTeam

15 Απριλίου 2023

Τελικά οι θήκες επηρεάζουν τις μπαταρίες των iPhones;
Pexels
Ξέρουμε ότι η δουλειά μιας θήκης είναι να προστατέψει το κινητό μας από τις κακουχίες της καθημερινής ζωής. Όμως γνώριζες ότι οι θήκες επηρεάζουν την μπαταρία των iPhones;

Η φόρτιση της συσκευής όταν βρίσκεται μέσα σε ορισμένες θήκες μπορεί να προκαλέσει την αύξηση των επιπέδων θερμοκρασίας, και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Με άλλα λόγια αν παρατηρήσεις ότι η συσκευή σου ζεσταίνεται όταν τη φορτίζεις, βγάλτην από τη θήκη της.

H Apple κατασκευάζει τα smartphones της για να λειτουργούν καλά σε θερμοκρασίες δωματίου. Αν και το sweet spot είναι μεταξύ 16 και 22 βαθμών κελσίου, το safe zone των iPhones είναι μεταξύ 0-35 βαθμούς.

Με τη χρήση φορτιστή 5W, το iPhone έμεινε άνετα στην ασφαλή ζώνη, ανεξάρτητα από το ποια θήκη χρησιμοποιήθηκε. Ακόμη, χρησιμοποιώντας πιο γρήγορους φορτιστές USB C παρατηρούνταν αύξηση της θερμοκρασίας, πέρα από τα επιτρεπτά όρια.

Οι θήκες σιλικόνης φαίνεται ότι διατηρούν πιο χαμηλά τις θερμοκρασίες. Και όλα αυτά σε θερμοκρασίες δωματίου 16 βαθμών. Καταλήγοντας, η Apple έχει δίκιο όταν τονίζει ότι οι θήκες μπορούν να κάνουν τα iPhones να υπερθερμαίνονται και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, αν θέλεις μια υγιή μπαταρία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.