CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 5+1 πράγματα, στα οποία λένε κατηγορηματικα «όχι» οι στιλάτοι άνδρες


JTeam

6 Αυγούστου 2023

Τα 5+1 πράγματα, στα οποία λένε κατηγορηματικα «όχι» οι στιλάτοι άνδρες
pexels
Φυσικά υπάρχουν και κανόνες όταν θέλεις να είσαι στιλάτος

Τι κάνει έναν άνδρα στιλάτο; Είναι το μέγεθος της γκαρνταρόμπας του; Είναι τα looks που δημιουργεί; Είναι το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα του; Είναι η γνώση των τελευταίων trends; Η αλήθεια είναι πως μερικά από αυτά ναι, παίζουν τον ρόλο τους, αλλά υπάρχουν και μερικά ακόμα.

Ένας πραγματικά στιλάτος άνδρας είναι ένα άτομο που προσέχει τον εαυτό του και είναι πολύ περήφανος για την εμφάνισή του. Δεν ντρέπεται να «δείξει» το στιλ του στον κόσμο και μερικές φορές μπορεί να φαίνεται λίγο ματαιόδοξος, χωρίς να είναι. Η αυτοπεποίθηση, η ικανότητα να ακούει συμβουλές από ανθρώπους που ξέρουν και η «δίψα» για αισθητική τον χαρακτηρίζουν. Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για ένα κομψό και αισθητικά άρτιο στιλ, τότε διάβασε τα παρακάτω 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ ένας στιλάτος άνδρας και ένα που κάνει. Κράτα σημειώσεις!

1. Δεν φοράνε ποτέ ασιδέρωτα ρούχα

2. Δεν αγοράζουν ποτέ πολύ ακριβά ρούχα των τελευταίων μεγάλων τάσεων

3. Δεν ξεχνάνε ποτέ τις λεπτομέρειες σε ένα outfit

4. Δεν φοράνε ποτέ φτηνά παπούτσια

5. Δεν αγοράζουν ρούχα που δε θα φορέσουν

+1. Ντύνονται πάντα με βάση τον σωματότυπό τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.