CELEBRITIES MEN’S POINT

Η εξίσωση για να βρεις το ιδανικό μήκος σορτς για σένα


JTeam

19 Ιουλίου 2023

Η εξίσωση για να βρεις το ιδανικό μήκος σορτς για σένα
Όλα είναι μαθηματικά, τελικά, κι αυτό είναι στενάχωρο

Για κάποιον λόγο, οι ανδρικές βερμούδες είναι ένα ρούχο-φωτιά. Κι όχι επειδή τους κάνει σέξι ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή το να βρεθεί μία στο σωστό μήκος, μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Ή θα είναι πολύ κοντές, σαν σορτς, ή πολύ μακριές, σαν παντελόνι που έχουν από τα παιδικά τους χρόνια.

Υπάρχει ο κανόνας «μία παλάμη πάνω από το γόνατο», που όμως δεν ταιριάζει σε όλους. Κι αυτό γιατί ακόμη και το μέγεθος της παλάμης ποικίλλει – άλλοι έχουν μεγάλη, άλλοι μικροί, ακριβώς σαν τη μύτη. Τα καλά νέα, είναι ότι υπάρχει τρόπος να βρεις το ιδανικό μήκος για σένα. Τα κακά νέα, είναι ότι πρέπει να κάνεις μαθηματικές πράξεις.

Ξεκίνα με το ύψος σου, χωρίς να κλέβεις. Πρέπει να το μετατρέψεις σε ίντσες για να συνεχίσεις, ωστόσο – αυτό μπορείς να το κάνεις online ή να διαιρέσεις το ύψος σου (σε εκατοστά) με 2,54, ό,τι σε βολεύει.

Έπειτα, κλείσε τα μάτια και με ειλικρίνεια, από το 1 ως το 7, βαθμολόγησε την αγάπη σου για τις γάμπες σου – 1 για το καθόλου, 7 για το «είναι κρίμα να τις κρύβω με παντελόνια τον χειμώνα». Πάρε αυτόν τον αριθμό και πρόσθεσέ τον στο ύψος σου, σε ίντσες.

  • Αν ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος του 72, η εσωτερική ραφή της βερμούδας πρέπει να είναι περίπου 13 εκατοστά.
  • Αν κυμαίνεται από 72 ως 76, πηγαίνεις στα 18 εκατοστά.
  • Τέλος, αν είναι πάνω από 76, η εσωτερική ραφή πρέπει να είναι περίπου 23 εκατοστά.

Τόσο απλό και σύνθετο ταυτόχρονα –κάτι σαν τη ζωή σου. Τώρα δεν έχεις δικαιολογίες για τα λάθος παντελόνια σου, οπότε οργανώσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.