CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από την τριχοφυΐα στην πλάτη


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από την τριχοφυΐα στην πλάτη
Οι 3 καλύτερες μέθοδοι αποτρίχωσης, για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει

Μπορεί οι διακοπές σου να τελείωσαν και έχεις πάψει να κυκλοφορείς με το μαγιό, όμως η τριχοφυΐα στην πλάτη παραμένει πρόβλημα, αν σε ενοχλεί. Αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να απαλλαγείς από αυτή, να γίνεις λείος και απαλός, να μοιάζεις λιγότερο με τον Τσουμπάκα.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί – από το πατροπαράδοτο ξυραφάκι που δεν θα σου προτείναμε καθώς το αποτέλεσμα διαρκεί ελάχιστα, μέχρι το κερί ή το λέιζερ. Εδώ, θα σου πούμε ποιες είναι οι τρεις καλύτερες επιλογές, για να ταλαιπωρηθείς όσο το δυνατόν λιγότερο.

Κερί: Μεγάλος πόνος, μεγαλύτερη διάρκεια

Ναι, το κερί πονάει. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο, τα δάκρυα και τον ιδρώτα, ειδικά αν η πλάτη σου έχει έντονη τριχοφυΐα. Θα επισκέπτεσαι τον αισθητικό σου κάθε έξι εβδομάδες περίπου, η τρίχα θα εξασθενεί σταδιακά και θα είσαι καλύτερα – δεν θα απαλλαγείς, ωστόσο. Επίσης, ίσως αντιμετωπίσεις ερεθισμό, ειδικά τώρα που θα αρχίσεις να φοράς πιο βαριά υφάσματα.

Λέιζερ: Η λύση με το πιο μόνιμο αποτέλεσμα

Είναι μόνιμο, είναι βολικό, το κάνεις σπάνια. Το λέιζερ κοστίζει, αλλά αξίζει τα λεφτά του, ειδικά αν έχεις έντονη μαύρη τριχοφυΐα – δεν θα λειτουργήσει το ίδιο στο χνούδι. Θα σε αναλάβει ειδικός, η τρίχα εξασθενεί σχεδόν αμέσως και ξέρεις ότι κάποια στιγμή, θα πάψεις να ασχολείσαι καθώς το πρόβλημα θα πάψει να υπάρχει. Δυστυχώς, δεν είναι η λύση που θα προτείναμε αν είχες ξανθές τρίχες, σκούρα επιδερμίδα ή και τα δύο.

Ξυριστική μηχανή: Η πιο γρήγορη και εύκολη λύση

Η ξυριστική μηχανή λειτουργεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας, είναι εύκολη, είναι γρήγορη κι ανώδυνη. Δεν χρειάζεται καν να πάρεις καινούργια – θα σε βολέψει αυτή που έχεις για να τριμάρεις το μούσι. Ωστόσο πρέπει να προσέξεις, διότι δεν θα είσαι λείος. Απλώς θα κοντύνεις τις τρίχες αρκετά, πράγμα που σίγουρα βολεύει.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.