CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτό το είδος γυμναστικής μπορεί να σου χαρίσει πιο δυνατές στύσεις


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Αυτό το είδος γυμναστικής μπορεί να σου χαρίσει πιο δυνατές στύσεις
Άσκηση και στυτική λειτουργία. Τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε σύμφωνα με σεξολόγο

H Ρένα Μάλικ είναι μια από τις γνωστότερες sex experts -και όχι μόνο. Το βιογραφικό της φέρει τίτλους όπως ουρολόγος και χειρουργός πυέλου με εξειδίκευση στη σεξουαλική υγεία. Στόχος της, μέσα από το κανάλι της στο YouTube, είναι να εκπαιδεύσει καλύτερα σχετικά με θέματα που αφορούν το σεξ -αλλά και να βάλει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση που κυριαρχεί στο διαδίκτυο. Αυτήν τη φορά, η ειδικός, εστιάζει στην στυτική λειτουργία.

«Ο στυτικός ιστός εκτείνεται από την άκρη του πέους βαθιά μέσα και γυρίζει προς τα κάτω στο περίνεο. Αυτό το εσωτερικό τμήμα είναι στην πραγματικότητα συνδεδεμένο με το οστό της λεκάνης και περιβάλλεται επίσης από μυς και άλλους ιστούς», εξηγεί.

Και ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσεις τις στύσεις σου, η γυμναστική είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς. Η εκγύμναση, πέρα από την διατροφή, είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πετύχεις πιο δυνατές στύσεις. Όχι όμως, η οποιαδήποτε γυμναστική.

Όπως διευκρινίζει η καρδιοαναπνευστική άσκηση, δηλαδή το αερόβιο (ποδήλατο, τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα), μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τις στύσεις, χάρη στην αιμάτωση που συμβαίνει στον οργανισμό. Μέσα από μελέτη, διαπιστώθηκε πως συμμετέχοντες, που έκαναν από 30 έως 60 λεπτά το συγκεκριμένο είδος άσκησης, από 3 έως και 5 φορές την εβδομάδα ανέφεραν βελτιώσεις στη στυτική τους λειτουργία. Το ενθαρρυντικό είναι ότι όσοι αντιμετώπιζαν σοβαρή στυτική δυσλειτουργία εμφάνισαν την πιο σημαντική αύξηση στον δείκτη της στυτικής λειτουργίας.

Σύμφωνα με την ειδικό, «τα προβλήματα στύσης συνδέονται συχνά με την υγεία της καρδιάς και τη ροή του αίματος στο σώμα, επομένως είναι λογικό η καρδιαγγειακή δραστηριότητα να λειτουργεί ωφέλιμα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.