CELEBRITIES MEN’S POINT

3 πρωινές συνήθειες που θα σου δώσουν ενέργεια πριν την δουλειά


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2023

3 πρωινές συνήθειες που θα σου δώσουν ενέργεια πριν την δουλειά
Για τα πρωινά που χρειάζεσαι ένα έξτρα boost πριν το 8ωρο σου

Είναι ένα ακόμη πρωινό, στο οποίο προσπαθείς να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και να πας στις υποχρεώσεις και τη δουλειά σου. Ακόμη και αν απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου, όλοι έχουμε ημέρες που χρειαζόμαστε ένα έξτρα «μπουστάρισμα» για να φτάσουμε στο γραφείο.

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να έχεις ανάγκη συχνά αυτό το «μπουστάρισμα» ίσως είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές της καθημερινότητας σου. Μέχρι τότε όμως, ορίστε 3 απλές και πολύτιμες συμβουλές που μπορούν να σου χαρίσουν λίγο παραπάνω ενέργεια αυτά τα δύσκολα πρωινά:

Μίλησε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο

Είμαι και εγώ από τους ανθρώπους που δεν βγάζουν λέξη μόλις σηκωθούν από το κρεβάτι, ωστόσο κάτι δύσκολα πρωινά λίγοι μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση εκτός του εαυτού σου. Προφανώς δεν είπαμε να στηρίξεις την χαρά σου και την ενέργεια στους γύρω σου, αλλά αν έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο, που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός, που σου κάνει αστεία και σου «δίνει ζωή», κάλεσε για καλημέρα και για ένα σύντομο catch up πριν την δουλειά.

Πάρε βιταμίνες

Στα πιο πρακτικά του θέματος, είναι σημαντικό να τσεκάρεις με τη βοήθεια ενός ειδικού σε τι επίπεδα βρίσκονται οι βιταμίνες σου και οι ορμόνες σου. Δυο δείκτες, οι οποίοι είναι καθοριστικοί για τα επίπεδα της ενέργειας μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρόσθεσε στα πρωινά σου, τα προβιοτικά σου, τα ωμέγα 3 σου και το συμπλήρωμα που χρειάζεσαι περισσότερο προκειμένου να ενισχύσεις τον οργανισμό σου.

Αντί για σκρολάρισμα στα social, βάλε μουσική

Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, τα social media σου απορροφούν πολλή από την ενέργεια σου, αλλά και τον χρόνο σου. Θα έχεις μια ολόκληρη μέρα μπροστά σου για να τσεκάρεις τα updates σου. Δεν χρειάζεται να το κάνεις πρωί-πρωί. Αντιθέτως επέλεξε ένα άλμπουμ για να ακούσεις, το οποίο σε χαλαρώνει και σου φέρνει όμορφες αναμνήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.