CELEBRITIES STAR LOOKS

Amy Adams: Tα ωραιότερα κόκκινα μαλλιά του Χόλιγουντ


TSVIGKOU

5 Ιανουαρίου 2017

20161128-zaf-rx3-2204.jpg

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές, οι μελαχρινές είναι πιο sexy, όλα αυτά όμως τα στερεότυπα καταρρίπτονται όταν βλέπουμε την Amy Adams. Η κατά τα άλλα φυσική ξανθιά Amy, έχει ξεχωρίσει και για τα υπέροχα, λαμπερά, κόκκινα βαμμένα μαλλιά της.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός ρόλου, όπου της ζητήθηκε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Αυτή ήταν η αφορμή για να μιλάμε σήμερα για τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά του Hollywoood. Από τότε η καριέρα της αλλά και η εμφάνισή της έκαναν στροφή 180 μοιρών και όλα είχαν ανοδική πορεία.

Σαφώς η άνοδος στην καριέρα της δε στηρίζεται στο χρώμα των μαλλιών της αλλά στο ταλέντο της, ωστόσο ήταν η αιτία να της δοθούν αρκετοί ρόλοι, οι οποίοι στη συνέχεια της χάρισαν βραβεία. 

Η Amy δεν είναι από τις γυναίκες που καθησυχάζεται με το χρώμα των μαλλιών της. Είναι ξεκάθαρο ότι τα περιποιείται ιδιαίτερα, αφού σε κάθε επίσημη ή μη εμφάνιση είναι τρομερά λαμπερά και ενυδατωμένα. Τα βαμμένα μαλλιά για να αναδείξουν το χρώμα τους, απαιτούν τρομερή περιποίηση και αυτό το γνωρίζει καλά η Amy.

[gallery-716057]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.