CELEBRITIES STAR LOOKS

Kate Middleton: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με αυτό το παλτό;


MMEINTANI

17 Ιανουαρίου 2018

20171206-zaf-l94-015.jpg

Κάτι που ενισχύει και η ίδια με κάθε της επίσημη εμφάνιση, τώρα που διανύει και την τρίτη εγκυμοσύνη της, η οποία δεν την σταματά από το να κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακά ντυσίματα.

Η Δούκισσα του Cambridge έδωσε χθες το «παρών» σε εκδήλωση όπου την συνόδευε και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William, και όχι μόνο έδειχνε πιο ευδιάθετη από ποτέ αλλά φόρεσε και το πιο statement κομμάτι με το οποίο την έχουμε δει ως τώρα: ένα πανωφόρι σε hot pink απόχρωση που ταίριαξε υπέροχα με τα καστανά μαλλιά της και την έκανε να ξεχωρίζει από μακριά.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στον βρετανικό οίκο μόας Mulberry και κοστίζει 1500 λίρες ενώ, σύμκφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Kate το είχε ξαναφορέσει όταν ήταν έγκυος στη μικρή Charlotte - όπως ακριβώς δηλαδή και ένα φόρεμα με το οποίο την είδαμε να εμφανίζεται την προηγούμενη εβδομάδα. Φυσικά, η απόχρωση που επέλεξε να φορέσει ερμηνεύτηκε από πολλούς ως αποκάλυψη του φύλου του τρίτου της μωρού, συμπεραίνοντας δηλαδή ότι περιμένει και πάλι κορίτσι. Λέτε;

5 χρώματα που ταιριάζουν τέλεια στις μελαχρινές

[gallery-715900]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.