CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Angelina Jolie βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό- Η εμφάνιση που μας εντυπωσίασε


8 Οκτωβρίου 2019

Η Angelina Jolie βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό- Η εμφάνιση που μας εντυπωσίασε

Μέσα σε μια «φωτεινή» μωβ δημιουργία του οίκου Givenchy, η Angelina Jolie κέρδισε τις εντυπώσεις στη Ρώμη, στα πλαίσια της πρεμιέρας της νέας της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil». Από τη Haute Couture συλλογή του οίκου, που κυκλοφόρησε την περασμένη Άνοιξη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η Angelina Jolie προτίμησε να φορέσει ένα top, που θυμίζει βεντάλια στο χρώμα της λεβάντας, αγκαλιάζοντας υπέροχα το μπούστο της. 

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια τόλμησε να «ζωντανέψει» χρωματικά το σύνολό της με άκρως ρομαντική διάθεση σε αυτή την περιοδεία, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας στο κοινό έκπληξη και θαυμασμό. Αφήνοντας πίσω της το μαύρο χρώμα, δίνει προτεραιότητα πια σε ζωηρά χρώματα που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το υπέροχο σώμα της. Το υπέροχο κομμάτι φορέθηκε με ένα κομψό μαύρο παντελόνι και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες. 

Ίσως, το χρώμα να ήρθε και πάλι στη ζωή της, έπειτα από την πρόσφατη εξομολόγηση της ηθοποιού στη γαλλική Madame Figaro, ότι πρέπει να ανακαλύψει από την αρχή, τη χαρά και την ευτυχία. 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.