COOKING Η ΤΖΕΝΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ

Η συνταγή μου για την πιο εύκολη και νόστιμη μους σοκολάτας με cranberries χωρίς ζάχαρη


Τζένη Μπαλατσινού

6 Νοεμβρίου 2019

Η συνταγή μου για την πιο εύκολη και νόστιμη μους σοκολάτας με cranberries χωρίς ζάχαρη

Όπως έλεγε ο δημιουργός καρτούν, Charles M. Schulz, «Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι η αγάπη. Αλλά και λίγη σοκολάτα κατά καιρούς, δε βλάπτει».

Η αλήθεια είναι πως η σοκολάτα συγκαταλέγεται και στις δικές μου γλυκές απολαύσεις και αδυναμίες ειδικά τώρα που έρχονται τα πρώτα κρύα! Για μένα δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή από αυτή που καταφέρνει να συνδυάσει τη νοστιμιά, με τον ελάχιστο χρόνο παραγωγής και αν δεν έχει και ζάχαρη τότε το αποτέλεσμα είναι ιδανικό! Ποια είναι αυτή η συνταγή; Μους σοκολάτας με cranberries!

jenny.gr

Πάμε να δούμε τα βήματα για να δημιουργήσετε και εσείς το «αμαρτωλό» γλυκό χωρίς ενοχές! 

jenny.gr

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί Μίγμα για Mousse με γεύση σοκολάτα Sweet & Balance
6 Μπάρες Δημητριακών με Cranberries Sweet & Balance
800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% λιπαρά
50 γρ. (½ φλιτζ. τσαγιού) cranberries αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά ετοιμάζουμε τη μους μας. Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου Mousse με γεύση σοκολάτα με 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα. Προσθέτουμε το περιεχόμενο του φακέλου σιρόπι με γεύση σοκολάτα και χτυπάμε για 1 ακόμα λεπτό.  Μοιράζουμε σε 6 μπολάκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.

jenny.gr

Σε ένα καθαρό μπολ θρυμματίζουμε τις μπάρες δημητριακών με cranberries Sweet & Balance και προσθέτουμε extra cranberries για ακόμη πιο έντονη γεύση. Ανακατεύουμε το μίγμα μας και το ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω στα γλυκά μας!

jenny.gr

Είναι έτοιμα! Καλή απόλαυση!