Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα χωρίς ζάχαρη

Τρίτη 10 Δεκέμβριος 2019

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών και φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας μπισκότα με τζίντζερ και το καλύτερο από όλα; Είναι χωρίς ζάχαρη! 

Yλικά

1 φλιτζάνι αλεύρι

6 κουταλιές της σούπας νερό

2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι πολτό μήλου

1/2 κ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

1/2 κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη,

2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζουμε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.