Τα σημερινά τρουφάκια είναι τόσο λαχταριστά που θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
125 γραμ. βούτυρο εκτός ψυγείου
250 γρ. μπισκότα
170 γρ. ζαχαρούχο γάλα
4 κουταλιές της σούπας κακάο
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
2 βανίλιες σε σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα μπισκότα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το κακάο και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα των υλικών. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το κονιάκ.
Το μίγμα πρέπει να πλάθεται εύκολα. Πλάθουμε μικρές σφαίρες και τις περνάμε από κακάο ή από καρύδα ή ό,τι άλλο προτιμάμε. Αφήνουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξουν και ύστερα τα απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.