Λαχταριστά muffins με πορτοκάλι και φρούτα του δάσους χωρίς αυγά

Παρασκευή 24 Ιανουάριος 2020

Μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική λύση για πεντανόστιμα muffins

Υλικά 

300 γρ αλεύρι 00

150 γρ. καστανής ζάχαρη

250 γρ γάλακτος σόγιας

30 γρ. λάδι

1 φακελάκι μαγειρικής σόδας

Τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και χυμού

Φρούτα του δάσους 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ  το αλεύρι, τη ζάχαρη και την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και το χυμό δημιουργώντας ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε επίσης τα φρούτα του δάσους, αφήνοντας εάν θέλουμε κάποια για να διακοσμήσουμε τα muffins.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά αφού τοποθετήσουμε τα cupcakes σε ειδικές φόρμες. '

Πηγή φωτογραφίας: www.unpizzicodipeperosa.com