Λαχταριστά muffins με πορτοκάλι και φρούτα του δάσους χωρίς αυγά
24 Ιανουαρίου 2020
Μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική λύση για πεντανόστιμα muffins
Υλικά
300 γρ αλεύρι 00
150 γρ. καστανής ζάχαρη
250 γρ γάλακτος σόγιας
30 γρ. λάδι
1 φακελάκι μαγειρικής σόδας
Τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και χυμού
Φρούτα του δάσους
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη και την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και το χυμό δημιουργώντας ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε επίσης τα φρούτα του δάσους, αφήνοντας εάν θέλουμε κάποια για να διακοσμήσουμε τα muffins.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά αφού τοποθετήσουμε τα cupcakes σε ειδικές φόρμες. '
Πηγή φωτογραφίας: www.unpizzicodipeperosa.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.