COOKING SUGAR, SUGAR

Η σοκολατόπιτα της τεμπέλας χωρίς βούτυρο, αυγά και χωρίς μίξερ 


23 Φεβρουαρίου 2020

Η σοκολατόπιτα της τεμπέλας χωρίς βούτυρο, αυγά και χωρίς μίξερ 

Το σημερινό γλυκό είναι το πιο εύκολο που έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα. Θα ξετρελαθείτε....

Υλικά

1 φλ. αλεύρι

1 1/5 φλ. κακάο

1 φλ. ζάχαρη

1 βανιλια 

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

1κ.σ ελαιόλαδο

1 φλ. νερό

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο παραπάνω αλεύρι ή νερό. 

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.