COOKING SUGAR, SUGAR

Κρέμα καρπούζι: Ένα ελαφρύ και δροσιστικό γλυκό 


9 Αυγούστου 2021

Κρέμα καρπούζι: Ένα ελαφρύ και δροσιστικό γλυκό 

Το σημερινό γλυκό είναι πραγματικά ελαφρύ και δροσιστικό, που μπορείτε να φάτε ακόμα και για πρωινό σε μια πολύ, πολύ καυτή μέρα.

Υλικά

400 γραμμάρια καρπούζι (καρπούζι) 

200 γραμμάρια μασκαρπόνε

50 γρ. μαύρη σοκολάτα 

1κ. σούπας ζάχαρη 

Κανέλα σε σκόνη για γεύση

Εκτέλεση 

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από το καρπούζι, το κόβουμε σε κομμάτια και το πολτοποιούμε με ένα πηρούνι σε ένα μπολ.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το μασκαρπόνε και τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια. Ύστερα ρίχνουμε το μίγμα στο καρπούζι το ανακατεύουμε καλά και το χωρίζουμε σε 4 ατομικά μπολ.

Πασπαλίζουμε με κανέλα και βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Photo credits://www.cookist.it/crema-di-anguria/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.