Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε μια τέλεια κρέμα για όλους τους λάτρεις της καρύδας.
250 γραμμάρια γάλα καρύδας
50 γραμμάρια ζάχαρη
20 γραμμάρια αλεύρι
30 γραμμάρια αλεύρι καρύδας
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι καρύδας και το κανονικό αλεύρι. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα και ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά και στη συνέχεια μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να βράσει ή μέχρι να πήξει η κρέμα.
Όταν η κρέμα είναι έτοιμη τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε με μια μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Η κρέμα καρύδας είναι έτοιμη, δεν έχετε παρά να τη σερβίρετε ή να την χρησιμοποιήσετε για όλες τις παρασκευές σας.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.