COOKING SUGAR, SUGAR

5 απολαυστικά γλυκά με μόνο 3 υλικά


JTeam

15 Ιανουαρίου 2024

5 απολαυστικά γλυκά με μόνο 3 υλικά
pexels
Μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα γλυκά με πολύ λίγα υλικά; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το άρθρο:  γευστικά και γρήγορα επιδόρπια με μόνο 3 υλικά, αλλά με πολλή γεύση.

Μπορείτε να φέρετε στο τραπέζι ένα γλυκό φτιαγμένο με μόνο 3 διαθέσιμα υλικά; Φαίνεται ακραίο, αλλά δεν είναι, γιατί όντως μπορείτε να ετοιμάσετε εξίσου νόστιμα επιδόρπια σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς πολλά έξοδα.

Πολλές φορές, μάλιστα, δεν είναι το πλήθος των υλικών που κάνει ένα γλυκό έργο τέχνης, αλλά η φαντασία και ο τρόπος συνδυασμού των στοιχείων μεταξύ τους. Εξάλλου στο τέλος αυτή που κερδίζει είναι η απλότητα.

Έτσι λοιπόν τα σημερινά γλυκά λατρεύουμε να τα ετοιμάζουμε αλλά και να τα δοκιμάζουμε, γιατί είναι πραγματικά νόστιμα και παρασκευάζονται (σκεφτείτε το) με μόνο 3 βασικά υλικά.

Δείτε λοιπόν διαφορετικούς τρόπους για να φτιάχνετε γλυκά όλο τον χρόνο μόνο με ό,τι έχετε στο ντουλάπι ή στο ψυγείο σας.

Πεντανόστιμες μπάλες καρύδας με 3 υλικά

Jenny.Gr
https://www.melarossa.it

Αυτές οι μπάλες καρύδας δεν θέλουν ψήσιμο και είναι πραγματικά εθιστικές. Με μόνο 3 υλικά μπορείτε να ετοιμάσετε το πιο νόστιμο γλυκό για εσάς και τους φίλους σας.

Ρικότα, ζάχαρη και καρύδα: 3 υλικά, τα οποία σε 20 λεπτά θα γίνουν ένα τέλειο επιδόρπιο. Προσοχή όμως, γιατί οι μπάλες καρύδας είναι εθιστικές...μετά από μια θέλεις να τις φας όλες.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Πανεύκολη τούρτα παγωτό με μόνο 3 υλικά

Jenny.Gr

Χωρίς παγωτομηχανή και με μόνο τρία απλά υλικά, ετοιμάζουμε την πιο εύκολη αλλά απίστευτα νόστιμη τούρτα παγωτό. Αξίζει να τη φτιάξετε...

Δείτε τη συνταγή εδώ

Λαχταριστά brownies με 3 υλικά χωρίς αλεύρι και βούτυρο

Jenny.Gr
pexels

Τα brownies αποτελούν τον πιο γλυκό πειρασμό και κανείς στη θέα του δε μπορεί να αντισταθεί. Και εάν μπορούμε πλέον να τα φτιάξουμε με μόνο 3 υλικά, γίνονται ακόμα πιο δελεαστικά.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Φτιάχνουμε κρεμ μπρουλέ με μόνο 3 υλικά

Jenny.Gr
pexels

Αν αγαπάτε το κλασικό γαλλικό γλυκό, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή με μόνο 3 υλικά. Είναι ίσως η πιο γρήγορη κρεμ μπρουλέ που έχετε ποτέ ετοιμάσει.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Το πιο δροσερό παγωτό μάνγκο με μόνο 3 υλικά

Jenny.Gr
unsplash

Για να ετοιμάσετε αυτό το παγωτό απαιτούνται μόλις 3 υλικά και φυσικά εκτός από πανεύκολο είναι και πεντανόστιμο. Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη που δεν θα σας παιδέψει καθόλου.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Καλή απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.