Τα ζυμαρικά γίνονται γλυκά σε αυτό το εκπληκτικό επιδόρπιο με το οποίο θα καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
200 γρ. ρικότα
200 γρ σπαγγέτι
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. μέλι
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα σε σκόνη
Ανάμεικτα ζελεδάκια φρούτων: πορτοκάλι, μανταρίνι
Ηλιέλαιο
Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό με ζάχαρη, τα στραγγίζουμε και παίρνουμε το ένα έκτο, σχηματίζουμε μια φωλιά και την τηγανίζουμε σε άφθονο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, φτιάχνοντας άλλες 4-6 φωλιές. Στη συνέχεια χτυπάμε τη ρικότα με τη ζάχαρη άχνη και μια πρέζα κανέλα μέχρι να έχουμε μια αφρώδη κρέμα.
Μοιράζουμε στα πιάτα μια στρώση κρέμας ρικότα, από πάνω τοποθετούμε τις τηγανητές φωλιές, διακοσμούμε με κομμάτια ζαχαρωτού φρούτου και ολοκληρώνουμε με λίγο μέλι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.