Θρεπτικό και εύκολο.
Υλικά:
- 8 φιλέτα γλώσσας
- 1 κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ ματσάκι άνηθο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία: Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι. Αλατίζετε και όταν μαραθεί το σπανάκι το κατεβάζετε από τη φωτιά και το ανακατεύετε με τον άνηθο. Στρώνετε τη μισή ποσότητα σε ένα ρηχό ταψί, τοποθετείτε πάνω ή δίπλα από το σπανάκι τα φιλέτα της γλώσσας, τα αλατοπιπερώνετε και τα σκεπάζετε με το υπόλοιπο σπανάκι. Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και με το χυμό του λεμονιού και ψήνετε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.