Μία ιδιαίτερη σούπα.
Υλικά:
- 1 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
- ½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας κάρι
- 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε μορφή σκόνης
- 4 γλυκοπατάτες
- 3 ½ κούπες ζωμό λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαδικασία:Ρίξτε το λάδι μαζί με το κάρι σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια σας για 4 λεπτά περίπου. Προσθέστε το σκόρδο, το τζίντζερ και ανακατέψτε τα για 1-2 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό λαχανικών και τις πατάτες. Αφήστε τα υλικά σας να βράσουν και μόλις μαλακώσουν αποσύρετε τα από τη φωτιά. Μόλις κρυώσουν λιώστε τις πατάτες με όποιο τρόπο θέλετε. Προσθέστε όσο αλάτι θέλετε εσείς.
Καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.