Σήμερα μαγειρέψτε κάτι ελαφρύ!
Υλικά (για 4 άτομα):
- 100 γρ. φασολάκια (πλατιά)
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό 1 λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- λίγο τσίλι (σε σκόνη)
- 175 γρ. άγριο ρύζι
- 1 αβοκάντο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 ραδίκια κομμένα
- 2-3 χούφτες κάρδαμο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Βράζετε το ρύζι ανάλογα με τις οδηγίες του πακέτου και τα φασολάκια σε βραστό νερό για 3-5'. Τα στραγγίζετε και τα βουτάτε σε παγωμένο νερό. Όταν κρυώσουν λίγο αφαιρείτε τη φλούδα και κρατάτε τα μικρά πράσινα φασόλια. Ανακατεύετε το ελαιόλαδο μαζί με τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το τσίλι σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνετε. Αναμειγνύετε το άγριο ρύζι με τα φασόλια , το αβοκάντο, τα κρεμμυδάκια και τα ραδίκια και προσθέτετε το dressing. Προσθέτετε το κάρδαμο, ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.