COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πρασόρυζο


25 Οκτωβρίου 2013

Νόστιμο και υγιεινό!

Υλικά:

  • 2 μεγάλα πράσα
  • ¾ φλιτζ. λάδι
  • 3-4 κλωνάρια σέλινο
  • Λίγο μαϊντανό
  • Λίγο άνηθο
  • 2-3 τομάτες
  • 2 φλιτζ. νερό
  • 2/3 φλιτζ. ρύζι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαδικασία:

Κόβετε σε κομμάτια τα πράσα. Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε τα πράσα, το σέλινο χοντροκομμένο, τον μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε τις τομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες και αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν. Ρίχνετε το νερό και όταν βράσει, ρίχνετε το ρύζι και αφήνετε να ψηθεί τόσο, ώστε το φαγητό να είναι ζουμερό.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.