Ένα διαφορετικό συνοδευτικό.
Υλικά για 6 άτομα: 250 γρ. ρεβύθια 125 γρ. ταχίνι Χυμός από λεμόνι 2 κ.σ. λάδι Λίγο κίμινο σκόνη ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Λίγα φυλλαράκια μαϊντανού και λίγη πάπρικα για το γαρνίρισμα
Διαδικασία: Μουσκεύετε τα ρεβύθια σε νερό για 24 ώρες και τα βάζετε να βράσουν σε χύτρα ταχύτητας για 45 λεπτά, μέχρι να λιώσουν. Τα περνάτε από το μύλο των λαχανικών (για να μείνουν όλες οι φλούδες τους) ή από το cutter για πιο γρήγορα. Τα βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Τέλος, σερβίρετε σε πιάτο. Προαιρετικά ρίχνετε από πάνω λίγη πάπρικα και το λάδι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.