Ένα ολοκληρωμένο γεύμα, ιδανικό για το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.
Υλικά: 4 πατάτες 2 μεγάλες ντομάτες 5 μέτρια αγγουράκια 2 φρέσκα κρεμμύδια 1 μικρό μαρούλι 1/2 ματσάκι δυόσμο Αλάτι Ελαιόλαδο Ξίδι
Διαδικασία Πλένετε καλά τις πατάτες και τις βράζετε με τη φλούδα.Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Πλένετε και ψιλοκόβετε το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμύδια και τον δυόσμο. Καθαρίζετε το αγγούρι και το κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Αφού τα ετοιμάσετε τα βάζετε όλα μαζί σε ένα μπολ. Αλατίζετε,περιχύνετε με άφθονο ελαιόλαδο, 2-3 κ.σ. ξύδι και σερβίρετε.
Για εσάς που θέλετε να νηστέψετε και το λάδι, μπορείτε να το παραλείψετε και να προσθέσετε λίγη κάπαρη και ρόκα για περισσότερη νοστιμιά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.