COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κρύα ζυμαρικά με λαχανικά


3 Μαΐου 2014

Ένα εύκολο ανοιξιάτικο πιάτο.

Υλικά για 6 άτομα: 650 γρ. fusilli 350 γρ. τοματίνια κομμένα στα δύο 6 μικρά κολοκυθάκια βρασμένα και κομμένα 60 γρ. κάπαρη (την οποία έχετε για 2-3 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζετε) 80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε ροδέλες 3 τεμ. μοτσαρέλα στραγγισμένη και κομμένη 10-13 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 50 ml ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κ.σ. ξίδι

Διαδικασία: Βράζετε τα ζυμαρικά σε 1 λίτρο νερό με λίγο αλάτι για 12 λεπτά. Αφού τα στραγγίξετε και κρυώσουν, τα ανακατεύετε σε ένα σκεύος με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τα βάζετε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα τοματίνια, τα κολοκυθάκια, την κάπαρη, τις ελιές, το βασιλικό, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ξίδι και ανακατεύετε καλά. Το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Ανακατεύετε το μείγμα με την πάστα και προσθέτετε μοτσαρέλα. Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.