COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σπαράγγια με ρικότα και μοτσαρέλα


17 Μαΐου 2014

Ιδανική συνταγή ομελέτας για το πρωινό ή δεκατιανό σας.

Υλικά για 5 άτομα: 3 αυγά 4 ασπράδια αυγών 5-6 σπαράγγια 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα 1/3 φλιτζάνι ρικότα 1/2 κ.γ. αλάτι Μαύρο πιπέρι

Διαδικασία: Τοποθετήστε σε ένα μικρό ταψί τα σπαράγγια ομοιόμορφα και αλατοπιπερώστε τα από όλες τις μεριές. Σε ένα μεγάλο μπολ , βάζετε τα 3 αυγά , τα 4 ασπράδια αυγών και λίγο αλάτι και πιπέρι και χτυπάτε καλά. Αφού έχει γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα προσθέτετε τη ρικότα και τη μισή μοτσαρέλα και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το μείγμα σε λαδωμένο τηγάνι και τηγανίζετε. Τέλος βάζετε στο ταψί με τα σπαράγγια την ομελέτα και προσθέτετε και την υπόλοιπη μοτσαρέλα. Ψήνετε για 15 λεπτά, στους 200 βαθμούς στο μεσαίο ράφι του φούρνου σας. Τέλος σερβίρετε, αφού το έχετε αφήσει λίγο για να κρυώσει.

Photo Credits: refinery29.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.