Υλικά:
- 600 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες.
- 330 γρ. noodles που έχετε μουλιάσει για 5 λεπτά σε ζεστό ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών)
- 1 αβγό
- 1 κ.σ. light soy sauce
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- τριμμένο πιπέρι
- φρέσκο κόλιανδρο
- μαρούλι για γαρνίρισμα
- 1 κ.σ. λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα γουόκ ή τηγάνι και τσιγαρίζετε το σκόρδο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα
- Σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να γίνει λευκό το κρέας του. Σπάζετε μέσα το αβγό και ανακατεύετε αμέσως.
- Προσθέτετε τα noodles και όλα τα υλικά ένα-ένα, ανακατεύοντας συνέχεια για να μην κολλήσουν στο τηγάνι.
- Σερβίρετε σε μία πιατέλα καλυμμένη με μαρουλόφυλλα και πασπαλίζετε με κόλιανδρο.
tip: για ένα πιο υγιεινό πιάτο, μπορείτε να προσθέσετε λαχανικά της αρεσκείας σας αρκεί να είναι ψιλοκομμένα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.