Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 400 γρ. κολοκύθι
- 4 κ.σ. pesto
- αλάτι-πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια al dente. Κόβετε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο ώσπου να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα ανακατεύοντας συχνά. Ρίξτε τους αλάτι πριν τα τηγανίσετε. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, κρατάτε 2 κ.σ. από το νερό τους, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στα κολοκυθάκια. Ανακατεύετε προσθέτοντας παράλληλα το pesto. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.