Υλικά
- 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- 1 πιπεριά
- 1 καρότο
- 2 φλυτζάνια κοφτό μακαρονάκι
- 1 κουτ. σούπας πελτές
- 1 κουτ. μουστάρδα
- 1 lt νερό ή ζωμό λαχανικών
- 1 μεγάλο φλυτζάνι πλήρες γάλα με 2 κουτ. γλ. κορν φλάουερ
- 150 γρ. κεφαλοτύρι
- μοσχοκάρυδο, αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα για 3-4'. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον πελτέ και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για 10'. Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα και το ρίχνουμε στο τηγάνι για να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Σβήνουμε το μάτι και αλατοπιπερώνουμε. Τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε το τυρί. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.