COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λαζάνια με παρμεζάνα και κρέμα από σπαράγγια


8 Ιουλίου 2015

4d8182a398a40ee746395805ad462040καθευα.jpg

Συστατικά:

  • 600 γραμμάρια φρέσκα σπαράγγια
  • 400 γραμμάρια φρέσκα λαζάνια
  • 200 γραμμάρια μαλακό τυρί
  • 500 ml σάλτσα για τη μπεσαμέλ
  • 150 γραμμάρια ζαμπόν
  • 6 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • Βούτυρο, αλάτι

Προετοιμασία:

Ετοιμάζετε τη μπεσαμέλ και την αφήνετε να κρυώσει. Κόβετε το ζαμπόν σε λωρίδες και το κρατάτε στην άκρη. Βράζετε τα σπαράγγια με λίγο αλάτι και αφού είναι έτοιμα τα βάζετε στο μίξερ, μαζί με τη μπεσαμέλ και το μαλακό τυρί. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί βάλτε μια στρώση λαζάνια, καλύψτε με λίγη σάλτσα, παρμεζάνα και ζαμπόν. Προετοιμάστε τα διάφορα στρώματα με τον ίδιο τρόπο. Στο τέλος ρίξτε από πάνω λίγο τυρί και βούτυρο και ψήστε στους 200 ° C για περίπου 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.