
Υλικά 500 γραμμ. φαρίνα 3 αυγά (το ένα για άλειμμα) 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 φλυτζάνι του τσαγιού μικρό ελαιόλαδο 350 γραμ. φέτα Λίγο τυρί τριμμένο Λίγο πιπέρι, δυόσμο Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί και ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας τη μισή φαρίνα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα τυριά και το πιπέρι με το δυόσμο. Όταν όλα τα υλικά γίνουν μια ζύμη, τα κάνουμε μπαλάκια, τα πατάμε λίγο με το χέρι να απλώσουν και τα γυαλίζουμε με αυγό. Ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά.
Διαβάζονται Τώρα
- Ρωτήσαμε το Chat GPT ποιο είναι το πιο φθηνό ελληνικό νησί για διακοπές τον Αύγουστο. Και ιδού η απάντηση
- Ζώδια σήμερα (31/7): Ανάγκη για αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και ουσιαστική κατανόηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί σχεδίασε το logo για τα πιο διάσημα γλειφιτζούρια του κόσμου
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.