Υλικά (για 6 άτομα):
- 1κ. αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μερίδες
- ½ κ. φρέσκο μάραθο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. πελτέ
- Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα και το αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε μαζί το κρέας και τα κρεμμυδάκια και τσιγαρίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνετε με το μάραθο ψιλοκομμένο.
Διαλύετε τον πελτέ σε 2 ποτήρια νερό και το ρίχνετε στην κατσαρόλα. Αφού πάρει μία καλή βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε για 45’, μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ και λαχανικά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.