Συστατικά:
- 200 γραμμάρια ρεβίθια
- 2 μικρά κολοκυθάκια
- Τριμμένη φρυγανιά
- Γλυκιά πάπρικα
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Μουλιάζετε τα ρεβίθια για περίπου 12 ώρες, στη συνέχεια, τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε κύβους περίπου μισό εκατοστό και τα τσιγαρίζετε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν τα κολοκυθάκια ροδίσουν, προσθέτετε τα ρεβίθια και 3-4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά. Τα αφήνετε να ψηθούν για λίγα λεπτά και στο τέλος σερβίρετε με λίγη γλυκιά πάπρικα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.