COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ένα παραδοσιακό πιάτο με πατάτες, αυγά και φέτα στο φούρνο


18 Αυγούστου 2016

IMG_9492.jpg

Συστατικά:

  • 3 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 4 αυγά
  • 600 γραμμάρια μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • Ελαιόλαδο
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

  Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βράζετε τις πατάτες σε μία κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά και σουρώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρετε ένα τα υλικά σας. Πρώτα τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρώμα. Μετά τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν, ρίχνετε το θυμάρι και το σκόρδο και μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό. Με ένα κουτάλι, ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί και από πάνω πασπαλίζετε με τη φέτα. Στο τέλος σπάτε και ρίχνετε τα 4 αυγά. Ψήνετε στο φούρνο για 12-15 λεπτά μέχρι τα αυγά να σταθεροποιηθούν και το τυρί να αρχίσει να λιώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.