COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αλμυρό κέικ πατάτας: Ένα κέικ πιο γευστικό από όλα τα άλλα


25 Αυγούστου 2016

Συστατικά: 

  • 500 γραμμάρια πατάτες
  • 100 γραμμάρια ζαμπόν
  • 100  γραμμάρια καπνιστό τυρί
  • 50 γραμμάρια αλεύρι 00
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι

Διαδικασία:

Πλένετε πρώτα τις πατάτες και τις τρίβετε με τη βοήθεια ενός τρίφτη. Σε ένα μπολ προσθέτετε τις πατάτες, το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά. Λαδώνετε ένα τηγάνι και ρίχνετε το μισό μίγμα πατάτας, από πάνω προσθέτετε το ζαμπόν και καπνιστό τυρί σε φέτες και σκεπάζετε με το υπόλοιπο μίγμα. Μαγειρεύετε για 10 λεπτά την κάθε πλευρά ή μέχρι ροδίσει. Και είναι έτοιμο για απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.