Ένα διαφορετικό τοστ με αβοκάντο και φιστίκια

Κυριακή 11 Σεπτέμβριος 2016

Συστατικά: 

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι φιστίκια
  • Χυμό από 1/2 λάιμ
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ
  • Ψιλοκομμένο κρεμμύδι και κόλιαντρο, για το γαρνίρισμα

Οδηγίες: Χτυπάτε στο μπλέντερ το ένα αβοκάντο, τα φιστικιά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το χυμό από το λάιμ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Παίρνουμε τις φέτες του τοστ και αλείφουμε με τη σάλτσα από το αβοκάντο και τα φιστικιά και από πάνω βάζουμε φέτες αβοκάντο, θρυμματισμένα φιστίκια, κρεμμύδι και κόλιαντρο.