Υλικά
.500 γραμμάρια φασόλια
3 καρότα κομμένα
1/2 κόκκινη πιπεριά
4 κλωνάρια σέλινο
200 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φασόλια στο νερό από το βράδυ. Την επόμενη μέσα βράζουμε τα φασόλια, πετώντας το πρώτο νερό όταν πάρουν μια βράση και ξαναγεμίζουμε την κατσαρόλα για να συνεχιστεί ο βρασμός. Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε για το τέλος το ντοματοπελτέ, τη ντομάτα και το χυμό λεμονιού. Όταν είναι έτοιμη η σούπα σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.