COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο αρνάκι λαδορίγανη


16 Απριλίου 2017

dsc-00781.jpg

Υλικά

1 ½ κιλό αρνί

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2κιλό πατάτες με τη φλούδα

2 λεμόνια

1 κ. σούπας ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Δεντρολίβανο για τη γεύση

Διαδικασία

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο. Ύστερα το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες και προσθέτουμε ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Το τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς και ανά μισή ώρα γυρνάμε πλευρά στο αρνί ανακατεύοντας τις πατάτες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό. Ανάλογα με τον φούρνο, το ψήσιμο θα πάρει από 2.5 εως 3 ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.