COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα και εύκολα τορτελίνια στο φούρνο με κιμά γαλοπούλας


18 Σεπτεμβρίου 2017

baked-tortellini-2-1.jpg

Υλικά

1 πακέτο φρέσκα τορτελίνια με γέμιση τυριού

1 κουταλιά ελαιόλαδο

1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

2 φλιτζάνια φρέσκο ​​σπανάκι, ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας

1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα

1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέστε τον κιμά γαλοπούλας και τα καρυκεύματα και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά και μετά προσθέτουμε τα τορτελίνια, κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.