Πεντανόστιμη γαλλική μπαγκέτα με πέστο, τυρί και κοτόπουλο στο φούρνο
21 Νοεμβρίου 2017

Υλικά
1 μέτριο χωρίς κόκαλο στήθος κοτόπουλου
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 γαλλική μπαγκέτα
1/3 φλιτζάνι πέστο
1/2 φλιτζάνι ντομάτα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τυρί μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες. Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και αφαιρούμε από τη φωτιά. Εν τω μεταξύ κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος και τοποθετούμε και τα δυο κομμάτια σε ένα ταψί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μισό πέστο, τις μισές ντομάτες, το μισό κοτόπουλο και τη μοτσαρέλα. Στο άλλο κομμάτι της μπαγκέτας ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να λειώσει το τυρί. Όταν είναι έτοιμες ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου