Υλικά
1 πακέτο λαζάνια
2 κολοκυθάκια
300 γραμμάρια καπνιστό σολομό
1 λίτρο μπεσαμέλ
Τριμμένη παρμεζάνα
Μοτσαρέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
1 σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κομμάτια. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο. Μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και μισό ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, προσθέτουμε μοσκοκάρυδο και αλατοπιπερώνουμε. Ύστερα προσθέτουμε τα κολοκυθάκια στη μπεσαμέλ ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε στη βάση το μίμα μπεσαμέλ και κολοκυθάκια. Στη συνέχεια βάζουμε μια στρώση λαζάνια συνεχίζουμε με τα κολοκυθάκια και το μπεσαμέλ, με τη μοτσαρέλα, και τις λωρίδες σολομού. Κάνουμε περίπου 3 στρώματα και στο τελευταίο ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.