COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα ρεβίθια με κολοκυθάκια που έχουμε δοκιμάσει


4 Απριλίου 2018

garlic-roasted-chickpeas-with-sweet-potato-and-zucchini-noodles-6.jpg

Υλικά

200 γραμμάρια ρεβίθια

2 κολοκυθάκια

Τριμμένη φρυγανιά

Γλυκιά πάπρικα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για περίπου 12 ώρες. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν ροδίσουν, προσθέτουμε τα ρεβίθια και 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά. Τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στο τέλος σερβίρουμε με λίγη γλυκιά πάπρικα.