Τα πιο νόστιμα ρεβίθια με κολοκυθάκια που έχουμε δοκιμάσει
4 Απριλίου 2018

Υλικά
200 γραμμάρια ρεβίθια
2 κολοκυθάκια
Τριμμένη φρυγανιά
Γλυκιά πάπρικα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για περίπου 12 ώρες. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν ροδίσουν, προσθέτουμε τα ρεβίθια και 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά. Τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και στο τέλος σερβίρουμε με λίγη γλυκιά πάπρικα.
Διαβάζονται Τώρα
- Εάν ένας άνθρωπος συζητάει συνεχώς αυτά τα θέματα, έχει χαμηλό ΕQ
- Ζώδια Ιουλίου 2025: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ - Έντονη κινητικότητα, συναισθηματικές ανακατατάξεις, οικονομικές ευκαιρίες
- Τα παιδιά που αποκτούν από μικρά αυτή τη δεξιότητα, είναι στατιστικά πιο επιτυχημένα στη ζωή τους
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.