Δείτε το μυστικό για να φτιάξετε τα πιο μαλακά και νόστιμα κεφτεδάκια
17 Απριλίου 2018
Υλικά
600 γραμμάρια χοιρινό κρέας
150 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί
1 μικρό κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνας
Μαϊντανό
Αλεύρι
3 φέτες ψωμί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κρέας με το μαλακό τυρί, το κρεμμύδι, την παρμεζάνα, το μαϊντανό και τις φέτες ψωμιού. Αφού ανακατέψουμε καλά όλα τα υλικά σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια αφού πρώτα τα αλευρώσουμε. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.