Δείτε το μυστικό για να φτιάξετε τα πιο μαλακά και νόστιμα κεφτεδάκια

Τρίτη 17 Απρίλιος 2018
hd750x421.jpg

Υλικά

600 γραμμάρια χοιρινό κρέας

150 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί

1 μικρό κρεμμύδι

2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνας

Μαϊντανό

Αλεύρι

3 φέτες ψωμί

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κρέας με το μαλακό τυρί, το κρεμμύδι, την παρμεζάνα, το μαϊντανό και τις φέτες ψωμιού. Αφού ανακατέψουμε καλά όλα τα υλικά σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια αφού πρώτα τα αλευρώσουμε. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

TRENDING ARTICLES