Υλικά
4 αυγά
1 κουτί με ψιλοκομμένες ντομάτες
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
Ρίγανη
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να πάρει μία βράση η σάλτσα και τη ρίχνουμρ σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Σπάμε από πάνω τα αβγά και ψήνουμ,ε στο φούρνο στους 180 βαθμούς. Λίγο πριν σφίξουν τα αβγά τα βγάζουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε το τυρί. Τοποθετούμε ξανά στον φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.