COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#easybakeeasylife Σάντουιτς με γραβιέρα, σαλάμι αέρος και μουστάρδα σε πολύσπορο χειροποίητο ψωμί


8 Απριλίου 2019

thumbnail_6.jpg

Σάντουιτς! Αυτή η μαγική ανακάλυψη, που μπορεί να μας συνοδέψει όλες τις ώρες της ημέρας! Τον μεγαλύτερο ίσως ρόλο στο σάντουιτς όμως, τον παίζει το ψωμί! Ένα νόστιμο και φρέσκο ψωμί, κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Εμείς εδώ στο jenny, ως λάτρεις του καλού και λαχταριστού ψωμιού, βρήκαμε την απόλυτη λύση!

Τα Easy Bake έχουν δημιουργήσει το μείγμα για Πολύσπορο Ψωμί. Και εμείς δε θα μπορούσαμε να μην το δοκιμάσουμε. Φτιάξαμε το ζυμάρι μας, το ψήσαμε και στο τέλος δημιουργήσαμε το πιο απολαυστικό και χορταστικό σάντουιτς, μέσα στο οποίο βάλαμε την αγαπημένη μας γραβιέρα, σαλάμι αέρος, ντοματίνια, ρόκα και φυσικά μουστάρδα!

Υλικά για το ψωμί

500 γρ. μείγμα για Πολύσπορο Ψωμί Easy Bake

280 γρ. νερό (ή 1+2/5 κούπες του τσαγιού)

Φακελάκι μαγιάς (περιέχεται στη συσκευασία)

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μια λεκάνη βάζουμε το Easy Bake, κατόπιν προσθέτουμε το νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τη μαγιά. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά

Βήμα 2

Κόβουμε τη ζύμη σε 2 μέρη, περίπου 350γρ. το καθένα, την πλάθουμε ελαφρά στην επιθυμητή μορφή και την αφήνουμε να ωριμάσει σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με πανιά μέχρι να διπλασιασθεί ο όγκος της (περίπου 55 λεπτά)

Βήμα 3

Αφού τα χαράξουμε ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά στους 220°C. Και το ψωμί μας είναι έτοιμο για να φτιάξουμε τα πιο γευστικά και λαχταριστά σάντουιτς.

#easybakeeasylife και φτιάξτε και εσείς τα πιο νόστιμα και εμπνευσμένα σάντουιτς με το αγαπημένο σας πολύσπορο ψωμί!

Αγαπάτε και εσείς τις σπιτικές συνταγές; Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και κάθε βδομάδα ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίζει ένα κουτί με όλα τα προϊόντα easy bake.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.